Tog ett steg ida..

Kanske i rätt riktning hoppas ja ialla fall.. Tog steget o gjorde en polisanmälan. Hoppas bara de blir något av de nu bara. Men men nu e de i rullning ialla fall mer kan ja inte göra just nu. Bara gilla läget helt enkelt.

Ja o H va på en lite roadtrip ida me. Eller ja skulle till tandis i Ösjö så hom hängde me för att slippa städa hemma.. Hahaha. Så vi bestämde oss för att åka runt o kolla lite som skulle funka för våran framtida planer. Va riktigt trevligt faktiskt.

Igår var ja o C o besökte skolan han ska börja i till hösten.. Gissa om ja hade en nervös son. Förmiddagen gick kanon.. Han kommer trivas som fisken i vattnet där. Många nya kompisar o även några av de han går me på dagiset nu. Han frågar heletin om han får gå me A1 till skolan.. Men de får nog vänta ett tag tills han kommer in i de ordentligt. Litar så på A1 att han skulle klara av att gå me C dit.. Men de får vänta ett tag ialla fall.

Ida va de min tur att få gå på första föräldra mötet på skolan.. De va lite spännande för mig me o träffa föräldrarna o så. Fick klasslista o lite info hur de kommer funka.. Detta kommer bli kanon de känner ja..

De jobbiga va att inte CS kom dit. Inte ens hört av sig o frågat hur de gått. Blir så trött på honom.. Sen kollade ja C väska på dagis för ja hittade ett par vantar så ja skulle lägga tebax dem i väskan. O gissa va ja fick se då.. Jo en TOM väska ja jo ett par trasiga strumpor. O ja lovar o svär att ja har inte tagit hem några kläder denna vecka eller förra veckan ja hade dem. De har haft de kläderna de tog på sig på morgonen när ja har hämtat den från dagiset.. Så var har alla kläder tagis vägen.. Ja menar tror inte dagis kastar kläder. Samt att någon annan "tar" kläder från en väska som hänger på C plats.. Eller har ja fel? Så de finns ju bara 1 förklaring jo att CS inte har lagt tebax kläder när han tagit hem blöta kläder typ.. Hoppas de inte e så. Men de e  den ändå förklaringen ja kan komma på.  Får kolla me han när vi har nästa möte på soc.

Avslutar detta inlägg me att TACKA H för att hon ställde upp o tog mina barn när ja gick på möte så slapp barnen följa me o sitta där o glo. De betydde väldigt mycke. Tjänster o gentjänster helt enkelt. De e så skönt att ja har träffat H faktiskt. Betyder mycke att man har en granne som kan ställa upp o sånt. O framför allt mina barn o hennes barn trivs kanon bra ihop. Ja jo de e bara barn o blir osams o bråkar. Men de leker jätte bra väldigt ofta. O de e mycke värt för en ensamstående mamma.. Tack ännu en gång H...

Nu e de sängen som gäller. Har till o me vikt tvätten som ja har tvättat ikväll. En stor klapp på axeln.. Så nu hänger lite handdukar som inte va torra..
NATT NATT

Over and Out
Becca

Kommentarer
Postat av: Heidi

Ja vet att det är värt så mycket me en bra granne har ju liksom en ja också haha men som du snabbt fick erfara så "krävde" ja gentjänsten väldigt snabbt haha kan ja så vet du att ja ställer upp =)

2010-05-30 @ 12:41:42
Postat av: Becca

Du ser.. Grannar e guldvärd i vissa läge.. Alltid lika kul att kunna ställa upp...

2010-05-30 @ 21:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0