Fredagsmys :D

Japp här har vi haft fredagsmys på hög nivå :D Äntligen har de små änglarna kommit hem tack o lov.. De firade vi me massor av kramar o pussar.. Tog en sväng till isbana som kommunen har fixat till bredvid dagiset på andra sidan gatan.. Mycke bra gjort av dem.. Plus att de hade faktiskt skottat av den från snön.. Så ja o barnen plus Heidi o hennes barn.. Har bestämt att ta en tripp imon me.. Denna gång skulle även Heidi slänga på sig skrillorna.. Mamma Becca tittar på :D

Sen till lite tråkiga saker.. En så kallad vän till mig hade fått lov att köpa en soffa av mig.. Plus att han va skyldig mig lite för hyra efter han bodde här i sommras. Han skulle betala av de till mig.. Tror ni aset håller vad han lovar?? NÄ blir så jävla förbannad.. Ja tycker att man ska betala av privatskulder i första hand innan man betalar sina egna räkningar för de e väl inte rätt att den man e skyldig inte ska kunna betala sina räkningar???
Men ar hade ja varit skyldig någon pengar o ja inte fått så mycke pengar som ja hade räknat me så hade ja betalt av till den ja va skyldig först SEN betalt mina räkningar.. Då hade ja fått stå över någon av mina räkningar..

Ja så nu har ja o välja på att betala alla räkningar o då kan ja inte fira min son som fyller 6år nästa fredag. Eller hoppa över räkningar så man kan fira sonen... Hmmm hur ska ja göra??? Självklart så MÅSTE ja hoppa räkningar för att fira sonen e viktigt.. Så nu kommer ja få en massa påmminelseravgifter o skit allt pga denna idiot...
Vi hade ett muntligt avtal hur detta skulle betalas om han inte kunde så skulle ja få tebax soffan plus lite till direkt.. Tror ni ja fått de??? Nä så jävla arg på honom just nu... Men ska försöka skaka av mig de för ja har märkt att de tar väldigt mycke energi o de vill ja INTE....

Vore väldigt tacksamma om ni som läser detta säger va ni tycker om va han har gjort.. Eller om ja helt enkelt tycker fel...

Som sagt fyller Christoffer är om 1 vecka hela 6 år.. HERREGUD var har de åren tagit vägen??? Fort har de gått ialla fall.. Så på söndag blir de lite kalas här.. Även på tisdag. Kan inte ha alla här på en gång..
Sen nästa gång de kommer hit igen så ska han få ha sitt efterlängtade barnkalas...

Nu ska ja försöka få mina änglar i sängen så de orkar me morgondagen :D Skridskoåkning plus bak inför söndagen :D

Over and Out
Becca

En dikt ja hittade.....

Den morgonen när jag vaknar av gårdagens skam...
Jag ligger där ensam och ej i min älskling´s famn...
Vad är det som hänt vad är fel...
Jag vrider mig i plågor och undrar allt mer...
Kanske var det han kanske var det jag...
Men det finns ingen att fråga jag får inga svar...
Man försöker ta sig samman försöka andas ut...
Men man vet att allt är över att allt är slut...
Känslorna dom irrar och tankarna dom far...
Allt för min älskling som var så underbar...
Jag behöver inte berätta hur illa jag mår...
Att mista nån man älskar sätter sina spår...

 

Sök kärleken och du möter den aldrig, fly från kärleken och den kommer att
förfölja dig. Men lär dig älska den som inte förtjänar det.... För det är då personen i fråga behöver den som mest.........


Här följer några saker som JAG tycker e bra att läsa om o tänka på när man e ensam eller nere...

1. Var inte rädd för förluster, livet gör kanske bara plats för not nytt o mer lyckligt för Dig!!!

2. Rensa ut de människor som gör Dig olycklig.
Man får lov att bryta med både vänner, släktingar o kärlekar om de bara förstör oss.
Människor som gör oss illa är inte några viktiga människor.

3. Du är inte ensam. Någon har alltid känt något av alla de känslor som Du känner nu.

4. Vakta på Dina rädslor. Tala alltid med någon när Du känner rädsla.
Rädslan urholkar både livet, glädjen och Kärleken.

5. Var optimist och positiv.
Det ordnar sig trots allt alltid till slut.

6. Fyll Dig endast med sådant som lyfter Dig, bejakar Dig och utvecklar Dig,  
spotta ut resten.

7. Vänta aldrig på att någon annan ska ta de första steget.
Gör det själv istället.

8. Var inte rädd inför ett möte den andra människan är minst lika rädd.

9. Du är aldrig för gammal, möjligt vis kan de va så att Du är för ung,
men det är trösterikt eftersom Du blir äldre.


Har äntligen sina änglar hemma!!

Eller ja de fick ja ju hem i fredags men har inte hunnit sitta här o uppdatera ihelgen.. Varit full rulle me massor av mys o bus o även en dag i pulkabacken tillsammans med Heidi o hennes pojkar Albin, Alexander o Arvid. de va riktigt roligt att vi äntligen kom iväg. Vi har pratat om de redan innan snön kom.

Men mina barn har varit sjuka i omgångar men vattkoppor nu över jul o nyår. Jonathan fick sina första på julafton o Christoffer fick sina första den 5 januari o han fick massor. Han va helt utslagen i nästan 5 dagar.. Riktigt synd om honom.. Men nu e vi tack o lov friska igen så..

Mycke har hänt sedan sist på andra områden Jenny o Jonas fick en lite flicka som ska heta Ebba den 5 januari, ska dit o bebismysa snart.. ME LIKE!!!
O sen har ja o C bråkat massor (C=barnens pappa). Han vill helt enkelt inte att vi ska kunna samarbeta när de gäller barnen. Men orkar inte bryr mig längre han har brytit alla löften som han gett mig så nu skiter ja i honom helt enkelt..

Ida ska Christoffer leka me sin bästa kompis William. Gissa om de har saknat varandra.. De har inte träffats sen veckan innan jul.. Så de ska bli roligt för dem.. De skulle ut o åka pulka.. Så de blir lite ensam tid me Jonathan i eftermiddag så mysigt..

Nähä nu ska ja förbereda lite för middagen. Hmm undrar vad man ska äta ida?? Sånt som märks..

Over and out
Becca

Vill inte vill inte

Vill inte gå till jobbet.. Orkar inte vill inte ja allt de där... Trivs på jobbet men samtidigt inte lagt ner så pass mycke ställt upp till höger o vänster men vad får man tebax inte ett skit.. Men de e inte många dagar kvar nu innan ja Måste sluta.. Så de e bara hänga i.. Efter jobbet ska ja iväg me min underbara vän Marita o träna ska bli SSSSÅÅÅÅ skönt alltså.. Sen blir de o handla lite för mina änglar kommer imon.. Jippi...

Over and out
Becca

Min älskade syster o min älskade son

Det Okända

Ja överskriften talar sitt tydliga språk. Sitter o tittar på de okända.. E väldigt intresserad av de andliga.. Önskar att ja kunde jobba me de.. Fick ett mega efterlängtat telefon samtal ida. Men de slutade inte roligt.. Men men bara bryta ihop IGEN o gå vidare.. Finns väldigt starka känslor för honom kvar o som kommer göra de jobbigt. E ju ganska van vid detta så de borde ju inte vara så svårt att gå vidare denna gång heller.. ELLER HUR???? Men man undrar när min lycka ska vända.. Ja ja när ja minst anar de.. Ja vet att typ 99% säger så. Men idetta fall kommer inte hoppet för att de går bra svika. Nä nu ska ja titta klart på De okända..
Nu e de inte långt kvar tills mina änglar kommer tack o lov.. Mamma älskar er Christoffe o Jonathan

Over and out
Becca


Mina änglar julen -08

Ångra hellre de du gjorde, än de du inte gjorde

Varför e en fråga som ja ställer mig väldigt mycke. O även börjar dagen med att göra precis de.. Varför skulle ja berätta va ja kände för honom, men samtidigt gör ja inte de.. Kan någon förklara för mig hur de går ihop sig.. Tror ja har förlorat en vän i detta me. Men nu e de gjort. Hoppas de löser sig till de bästa.

Over and out
Becca

Hur kan man någonsin vara beredd??

Hej hej Alla glad vänner!
Nu har ja äntligen hittat hit Tack vara min underbar vän Marita. O ja vet har knappt känt henne i 1 år men f*n känns som hon e min själsvän.. Hon vet prices hur ja mår o när ja behöver prata eller bara få vara ifred..  Eller ibland kan hon va lite elak men på ett bra sett.. Som ida ringer o väcker mig hela tiden.. Men ja tycker om henne ialla fall.. Ja va ska ja ha en blogg till då? Ja de undrar ja me ibland men tror de kan vara ganska skönt att skriva av sig här lite.. Så vi får se hur ofta ja kommer in här. Men känner ja mig själv så kommer de bli ofta till o börja me ialla fall..

Ta var på livet var dag för du vet aldrig va nästa dag har att erbjuda :D

Over and out
Becca


Mina barn e mitt liv...

Mina änglar :D Ni e mitt allt :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0