Faster....

ska ja bli i Mars :D Vilket ska bli jätte roligt. Hoppas på att de blir en flicka denna gång, för barnen har "bara" killkusiner så skulle vara roligt me en liten tjej... Men e de någon av oss 4 syskon som skulle få en tjej så e de Robbin :P Vi får se va de blir :P FAST ja vet redan va de blir men avslöjar inget än för er som läser OM de e någon som läser detta :P

Länge sedan ja skrev. Mycke har hänt o orkar inte dra allt. Men ska försöka börja skriva mer nu. Känner att de kan vara ganska skönt att skriva av sina känslor. För dessa har verkligen snurrat runt i mitt liv ett tag. Saknaden efter 2samheten kommer mer o mer. Saknaden att krypa inte till någon i soffan tända lite ljus o sånt. DET saknar ja massor. Ett förhållande skulle ja nog inte klara av alla krav o behöva ta hänsyn o sånt. NEPP inget för mig idags läget ialla fall. Men vem vet va framtiden utvisar.

Mitt o grannes projekt gick inte som vi ville.. Så irriterande för de va något vi verkligen ville o trodde på. Men när bankerna inte trodde lika mycke som vi på idén så ja då går de inte. Så nu står man som arbetslös IGEN. Inget som ja hade trott för 7 månader sen ialla fall.. Men men.

Som tur e så har ja lite jobb inom kommunen så ja får hoppa in extra o tur e väl de när den där förbannade akassan inte kan betala ut i tid. Ska alltid vara något krångel där. Så börjar bli väldigt less på o behöva vara beroende av dem. JA VILL HA ETT FAST JOBB NU!!!!! Så ja slipper bråka o lägga energi på akassan. Tar VÄLDIGT mycke känner ja.

Så nu har ja skrivit av mig lite...

Over and Out
Becca



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0